Translate

luni, 17 iulie 2017

MIGDALELE



  Migdalele sunt amare si dulci.Cele comestibile sunt cele dulci , cele amare nu se pot consuma.
  Semintele de migdal sunt mineralizante si usor laxative.
  Ajuta la vindecarea ulcerului gastric , a gastritei , afectiunilor digestive , a tusei , afectiuni ale aparatului urinar si genital.
  Reprezinta o sursa importanta de vitamina E , calciu , magneziu si potasiu.Mai contin fibre si proteine.
 Se  folosesc in industria cosmetica , in special laptele de migdale obtinut din acestea .Deasemenea este folosit la aromarea diferitelor bauturi alcoolice in special lichioruri .
  In bucatarie se foloseste la salate , in amestec cu cereale , la prepararea prajiturilor , a martipanului dar si la gustari fiind foarte satioase.
  Sanatoase si satioase , migdalele ne ofera energia si doza de sanatate de care avem nevoie




!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu