Translate

miercuri, 12 iulie 2017

ROSII CHERRY



  Rosiile cherry sunt adesea de culoare rosie dar exista soiuri si de culoarea galbena , verde si chiar negru.
  Sunt apreciate pentru aspectul lor dar si pentru aroma deosebita.
  Au cam aceleasi proprietati ca si rosia obisnuita , fiind insa mai dulci si mai parfumate.
  Datorita mineralelor , vitaminelor si antioxidantilor continuti rosiile contribuie la sanatatea organismului nostru , indeosebi daca le combinam cu alte legume precum soia , usturoi , broccoli, avocado , busuioc .
  Pot prevenii cancerul in special cel de prostata ,reduce riscul de boli cardiovasculare ,previne accidentele vasculare si cerebrale , reduce tensiunea arteriala , intareste sistemul imunitar , protejeaza tractul intestinal si mentine pielea sanatoasa.
  In bucatarie se folosesc foarte mult la aperitive , gustari , alaturi de branza feta sau in combinatie cu alte legume si pot fi un adevarat deliciu.
  Sa consumam atunci cand este sezonul lor atat pentru a savura aroma si gustul lor placut cat si pentru a beneficia de proprietatile lor benefice care le au asupra organismului nostru !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu