Translate
luni, 10 iulie 2017
PIPERUL NEGRU
Tara de orginie este India care este recunoscuta pentru mixurile de codimente si mancarea foarte condimentata.
Piperul negru este recoltat necopt si uscat la soare , in urma uscarii el devine negru , dur la textura si iute.Nu are miros dar gustul este picant , iute , usturator.
Contine vitamina B , seleniu , curcumina , betacaroten.
Are efect antioxidant asupra organismului si ajuta la sanatatea tractului digestiv si cea a intestinelor.
Stimuleaza descompunerea celulelor grase reducand continutul de grasimi.
Ajuta la refacerea dupa raceli , tuse , sinuzite.
Reduce posibilitatea de a face cancer de piele.Calmeaza durerile de dinti , este un antidepresiv natural si antibacterian.
In bucatarie este foarte des intalnit in toate bucatariile lumii fiind apreciat pentru gustul sau si folosit la condimentarea a nenumarate preparate tocane , ghiveciuri , dresinguri pentru salate , ciorbe etc.
Daca iubim gustul usor iute sa il folosim de fiecare data la condimentarea preparatelor deoarece pe langa faptul ca accentueaza gustul acestora , ofera organismului nostru nenumarate beneficii !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu