Translate

joi, 9 martie 2017

MAZAREA VERDE



Mazarea este cosiderata de fapt o planta care face pastai .Este cultivata in multe tari pentru gustul sau deosebit.
Mazarea poate fi un remediu natural datorita continutului sau ,ajutand in tratarea diferitelor afectiuni.
Contine vitamina B1,B2,B6 ,C,K, fosfor ,potasiu ,magneziu,zinc,seleniu ,fier ,mangan
Contribuie la tratamentul osteoporozei , hipertensiunii arteriale ,constipatiei ,diabetului , este recomadata si utilizata in tratarea bolilor renale sau a starilor de epuizare fizica si psihica, poate fi un medicament impotriva anemiei , intareste sistemul imunitar si poate prevenii cancerul in special cel de san ,ovarian ,col uterin ,prostata.
Mazarea este foarte buna si pentru pamant.Acolo unde se cultiva reface structura si fertilitatea solului.
In bucatarie se afla in topul preferintelor deoarece pe langa gustul bun pe care il are poate constituii o baza pentru o masa principala si se combina bine cu diverse legume.Se foloseste la supe , tocanite ,pireuri ,soteuri ,salate sau pur si simplu trase prin unt si asezonate cu patrunjel si marar.
In China se folosesc chiar si frunzele acesteia , fiind considerate delicatese.
Alegeti mazarea de un verde intens cu boabe sanatoase pentru a fi bine coapta si sa nu fie seaca.
Pe langa gustul placut pe care il are mazarea are si o multime de beneficii pentru sanatatea organismului nostru !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu