Translate

luni, 23 ianuarie 2017

RODIA

Rodia este un fruct minune datorita proprietatilor deosibite pe care le are.
Contine foarte multa vitamina C , iar o singura rodie consumata pe zi poate asigura jumatate din necesarul zilnic de vitamina  C.Pe langa aceasta mai contine vitamina B 6  acid folic ,,calciu , magneziu ,fier ,sodiu ,potasiu dar si antioxidanti ,chiar mai multi ca in vinul rosu.
Este foarte bine sa incercam sa facem cura cu acest fruct deoarece lupta impotriva multor boli cum ar fi cancerul , bolile de inima .Alzheimer ,artrita. Ajuta la fertilitate , combate diareea ,mentine tesiunea arteriala in limitele normale ,lupta impotriva osteoartritei si a hemoroizilor.
Chiar daca gustul este putin acrisor si poate se desface putin mai greu , odata ce ne vom obisnui cu ea o vom indragii cu siguranta.
Datorita proprietatilor miraculoase pe care este folosita si in industria suplimentelor alimentare.
In bucatarie este folosita in prepararea sucurilor , in salate ,adaugata la inghetata , gem , in mancare mai ales in mancaruri traditionale in special in Orientul Mijlociu alaturi de carnea de rata si orez dar si in cockteiluri si lichior.
Este numita si "fructul dragostei " deoarece ajuta la fertilitate , dar si a fatului deja conceput protejeaza creierul acestuia.
Intareste sistemul imunitar , detoxifica ,regleaza digestia .
Sucul acestora ajuta pe cei mici la stimularea apetitului pentru mancare.
In cosmetica are efecte de antiimbatranire fiind folosita si in industria cosmeticelor.
Rodiille bine coapte sunt cele care sunt mai grele si au coaja lucioasa.
Fie ca le veti consuma asa , suc, sau in salate , chiar si in mancare daca va place ,veti putea beneficia de proprietatile miraculoase pe care le are acest fruct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu